[PDF] Μελέτη της εσωτερικοποίησης προσαρμοσμένων σε συνθήκες ήπιας καταπόνησης κυττάρων του μικροοργανισμού Salmonella enterica spp. enterica serovar Enteritidis …
Σ Τσάδαρης - 2017
… και χημικές αλλαγές. Το σύνολο της αυτόχθονης χλωρίδας αλλοίωσης των
προσυσκευασμένων σαλατών αποτελείται από ψευδομονάδες, οξυγαλακτικά βακτήρια,
εντεροβακτήρια, ζύμες και μύκητες. Άλλες αιτίες της υποβάθμισης της …
προσυσκευασμένων σαλατών αποτελείται από ψευδομονάδες, οξυγαλακτικά βακτήρια,
εντεροβακτήρια, ζύμες και μύκητες. Άλλες αιτίες της υποβάθμισης της …
[PDF] Παράγοντες που επηρεάζουν την εκβλάστηση και μετέπειτα ανάπτυξη σπορίων Clostridium spp. σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας κατά τη διάρκεια συντήρησής τους
Ά Ζαβιτσάνου - 2017
Page 1. ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ &
ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων …
ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΤΡΟΦΙΜΩΝ Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων …
Αυτή η Ειδοποίηση του Μελετητή Google σας προσφέρεται από τη Google
Ακύρωση ειδοποίησης
Δημιουργία λίστας των ειδοποιήσεών μου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου