[PDF] Νανοσωματίδια με την τεχνολογία ηλεκτρονηματοποίησης ως φορείς για την ενθυλάκωση χρωστικών χυμού φραγκόσυκου
Η Μαργιωτούδης - 2018
Page 1. ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
και Διατροφής του Ανθρώπου Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων,
Επεξεργασίας και Συντήρησης Γεωργικών Προϊόντων Νανοσωματίδια με …
και Διατροφής του Ανθρώπου Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων,
Επεξεργασίας και Συντήρησης Γεωργικών Προϊόντων Νανοσωματίδια με …
Αυτή η ειδοποίηση αποστέλλεται από τον Μελετητή Google. Ο Μελετητής Google είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Google.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου