Ετικέτες

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Scholar : ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ - νέα αποτελέσματα

[PDF] Μελέτη βελτίωσης ποιοτικών & οργανοληπτικών χαρακτηριστικών οίνου από σταφύλια της ποικιλίας Μοσχοφίλερο

Μ Παναγοπούλου - 2017
Page 1. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του
Ανθρώπου Τμήμα Φυτικής Παραγωγής ΔΠΜΣ "Αμπελουργία-Οινολογία" ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ
ΔΙΑΤΡΙΒΗ Μελέτη βελτίωσης ποιοτικών & οργανοληπτικών χαρακτηριστικών ...
Google+ Facebook Twitter


Αυτή η Ειδοποίηση του Μελετητή Google σας προσφέρεται από τη Google

Ακύρωση ειδοποίησης
Δημιουργία λίστας των ειδοποιήσεών μου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου