Ετικέτες

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Scholar : ΑΛΛΕΡΓΙΑ - νέα αποτελέσματα

[HTML] Προζυμένιο ψωμί: το… βάλσαμο της γιαγιάς!

Γ Μίλεσης - 2018
… ότι η ζύμωση του προζυμιού μπορεί να βελτιώσει τη γεύση, την υφή και τη
διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών σε ψωμί ελεύθερο γλουτένης (1,4). Ως
συνέπεια, το ελεύθερο γλουτένης προζυμένιο ψωμί είναι μια πιθανή επιλογή …
Google+ Facebook Twitter

 

Αυτή η ειδοποίηση αποστέλλεται από τον Μελετητή Google. Ο Μελετητής Google είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Google.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου