[HTML] Προζυμένιο ψωμί: το… βάλσαμο της γιαγιάς!
Γ Μίλεσης - 2018
… ότι η ζύμωση του προζυμιού μπορεί να βελτιώσει τη γεύση, την υφή και τη
διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών σε ψωμί ελεύθερο γλουτένης (1,4). Ως
συνέπεια, το ελεύθερο γλουτένης προζυμένιο ψωμί είναι μια πιθανή επιλογή …
διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών σε ψωμί ελεύθερο γλουτένης (1,4). Ως
συνέπεια, το ελεύθερο γλουτένης προζυμένιο ψωμί είναι μια πιθανή επιλογή …
Αυτή η ειδοποίηση αποστέλλεται από τον Μελετητή Google. Ο Μελετητής Google είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Google.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου